Следвайте Гласове в ТелеграмРешението беше взето на съвместно заседание на Изпълнителните

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРешението беше взето на съвместно заседание на Изпълнителните
Коментари Харесай

Иван Таков: Групата на БСП няма да подкрепи Борис Бонев за председател на СОС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Решението беше взето на взаимно съвещание на Изпълнителните бюра на Националния и на Градския съвет на социалистическата партия

Членовете на Изпълнителните бюра на Националния и на Градския съвет на Българска социалистическа партия взеха решение групата на социалистите в СОС да не поддържа кандидатурата на Борис Бонев за ръководител на Столичния общински съвет. Това стана на взаимно съвещание на двата органа през днешния ден.

" Няма да подкрепим Борис Бонев за ръководител на СОС, сподели Иван Таков. - Това е решението на груповите ни управителни органи на национално и градско равнище. То произтича от нашата поредна позиция да не вършим обединения или сглобки за непременно да участваме в ръководството на Столична община. Разбира се, подготвени сме да беседваме за политики, основани на полезности, с всяка политическа група в СОС. Изборът на ръководител самичък по себе си е ненужен, в случай че нямаме единодушие по целите, по които ще работи Столичният общински съвет. Ние имаме доста ясно посочени цели в нашата работа. Преди и по време на предизборната акция ние ги представихме пред жителите на София и в този момент е време да действаме за тяхната реализация. Твърдо съм уверен, че през вчерашния ден стартира нов интервал в развиването на града ни ".

Председателят на Българска социалистическа партия - София и на групата на социалистите в СОС беше безапелационен, че партийните управителни органи няма да позволен взаимни отстъпки с главните полезности независимост, правдивост и взаимност, посредством които градът би трябвало да бъде ръководен. " Различната философия, която ние имаме за развиване на София и която беше толкоз добре призната от жителите в предизборната акция, изисква от нас отговорност и неотстъпчивост в дейностите ни, сподели още той. - Вече няколко пъти декларирам, че групата на Българска социалистическа партия в СОС ще поддържа всевъзможни начинания, които дават отговор на нашите съществени полезности. Готови сме да участваме и в съставянето на явен проект за реализация на главните политики, по които имаме допирни точки с останалите политически групи в СОС ".

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР